REGLAMENT

RUN4CANCERMAMA

1ª ”RUN4CANCERMAMA” de Sabadell,  Cursa d’obstacles de 10km  i caminada de 5km contra el càncer de mama.

1. El Club Esportiu We Run (entitat esportiva sense ànim de lucre que fomenta la salut i l’esport) amb l’autorització i col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell, organitza, el dia 20 d’octubre :

– RUN4CANCERMAMA 2019 La sortida de la cursa d’obstacles i caminada serà a les 10:00h al Parc Catalunya a la frontal del l’Avinguda Francesc Macià.

Els objectius de la cursa d’obstacles i caminada són principalment la recaudació de fons per a AMOH (associació de cáncer de mama, ovari i hereditari) amb la que l’entitat organitzadora WeRun ha establert un conveni de compromís de donatiu a llarg termini. Tota la recaudació de la cursa (restant-ne les despeses directes de gestió d’inscripcions online, samarretes, infraestructures, assegurances i seguretat) es donen  AMOH; tot l’equip de WeRun treballa de forma desinteressada i altruista amb aquest projecte.

 

2. La cursa d’obstacles i caminada està oberta a tots els ciutadans i ciutadanes. Malgrat això, els que encara no tinguin més de 12 anys han de presentar un permís patern o matern a l’hora de fer la inscripció per al recorregut de la cursa d’obstacles.

4. El recorregut està degudament senyalitzat i marcat a cada quilòmetre.

5. El temps màxim per a acabar le curses de 90 minuts.

6. PREUS:

-Els drets d’inscripció de la cursa d’obstacles de 10km i caminada de 5K són 10€, tota la recaudació de la cursa (restant-ne les despeses directes de gestió d’inscripcions online, samarretes, infraestructures, assegurances i seguretat) es donen a AMOH. L’organització anima i agraeix als participants a fer donatius i aportacions directes solidaries a través d’altres mitjans que s’exposaran el dia de la cursa.

7. Degut al seu marcat i clar caràcter solidàri, la cursa no té classificació.; no té cronometratge; si bé hi ha un crono a l’arc de meta. Tots els participants lluïran el dorsal numerat al seu pitrall.

9. Un cop realitzada la inscripció, no es tornarà l’import de la mateixa, si la no participació de l’atleta és per causes no imputables a l’organització.

10.L’inscripció de la cursa és ONLINE i el seu termini de finalització serà a les 00:00 del dimarts 10 de setembre al 16 d’octubre. Això no obstant, l’organització disposarà d’alguns pitralls per poder inscriure’s a la Fira del corredor. L’organització només garanteix samarreta als primers 1.000 inscrits, per motius obvis de producció el tallatge demanat és referencial i entenem la flexibilitat dels corredors alhora de recollir-la.

11. En el moment de fer-se la inscripció online el/la participant rebrà un mail de conformitat, i la inscripció serà només vàlida si apareix al llistat d’inscrits de forma automàtica. Per recollir el dorsal el corredor haurà de presentar el seu DNI i en cas de recollir el dorsal d’algú altre, presentar-ne la fotocòpia i l’autorització degudament signada pel titular. La recollida del dorsal és obligatòria dins dels terminis marcats per a fer-ho.

12. L’organització podrà modificar el recorregut, per causes alienes i/o de força major.

13. La sortida de la cursa 1ª Run4cancerMama tindrà 2 calaixos (els corredors d’obstacles i els caminadors)

– Primer Calaix: reservat als atletes que faran la cursa d’obstacles.

-Segon Calaix: Reservat als qui fan la cursa caminant i/o amb carretons.

Així mateix l’organització es reserva el dret d’establir més calaixos de sortida o modificar-ne aquesta disposició segons el seu criteri.

14. Els únics vehicles que podran seguir la prova seran els expressament autoritzats per l’organització.

15. Es podran retirar els dorsals el dissabte 19 de 10h a 13:30h i de 17h a 20h a la Fan Zone AMOHday ubicada al Parc Catalunya. Al ser un muntatge descobert, si el temps no ho permet ubicaríem l’entrega de dorsals davant de l’Inersport Sabadell ubicat ala primera planta del PAddock Boulevard.  Per qüestions de logística no es faran inscripcions ni es repartiran dorsals el mateix dia de la cursa. El fet de no retirar el dorsal i la bossa del corredor en els terminis establerts significa la renúncia als mateixos.

16. Els corredors i participants assumiran els danys i perjudicis personals i materials que es puguin causar a si mateixos o a terceres persones. L’organització declina qualsevol responsabilitat al respecte.

17. El fet d’inscriure’s en aquesta cursa implica l’acceptació d’aquest reglament. L’organització decidirà qualsevol incidència que no estigui prevista.

18. La inscripció es podrà formalitzar a través d’internet a www.amohasociacion.org i www.amohday.com

19. Hi haurà un avituallament líquid i sòlid final a l’arribada.

20. No hi hauran premiats ni classificacions, és una cursa i caminada no competitiva .

21. Els participants disposaran d’un servei de guarda-roba, de ludoteca i serveis a la Fan Zone o ubicació alternativa estipulada per l’organització si es cal.

22. D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, de 13 de desembre, totes les dades recollides en el formulari d’inscripció així com les imatges preses a l’arribada, passaran a formar part d’un fitxer sota la responsabilitat de l’organització de la prova i degudament registrat a l’Agencia Espanyola de Protecció de Dades. En tot cas, poden exercitar els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, dirigint-se per escrit al remitent de l’organització. Així mateix, el corredor inscrit dona el seu consentiment per captar imatges per a la seva posterior difusió tant als mitjans de comunicació, com en altres mitjans (webs corporatives, butlletins i revistes) de l’organitzador.